Načítám…
Plzeňáky obdaroval Mikuláš už v říjnu

Plzeňáky obdaroval Mikuláš už v říjnu

Sice je teprve říjen, ale plzeňské hráče obdaroval Mikuláš už teď. Kdo všechno dostal mikulášskou nadílku? Dočteš se v článku :)

Mikuláš

Pavel Kamír přijel na turnaj v roli jednoho ze spolufavoritů na vítězství. Nasazen byl jako číslo 2. Není divu, poslední turnaj v Plzni vyhrál a na medailových pozicích se umísťuje pravidelně také na našich turnajích v Praze a Brně. Tentokrát však přijel v roli Mikuláše :) V každém ze 6 zápasů totiž prohrál první set a turnaj dokončil s bilancí 3 výher a 3 proher na 6. místě.


Nejlepší na turnaji

Podle očekávání se nejlépe dařilo Martinu Regnerovi, nasazené jedničce v turnaji. Ve skupině nezaváhal ani jednou a vše vyhrál 2:0. I finále skončilo bez ztráty setu. Jediný set tak ztratil se mnou v semifinále. Přičítám to hlavně podcenění z jeho strany :)


Jiří Egermaier zaskočil Pavla Kamíra ve skupině a bez ztráty setu dokráčel až do finále. Tam však podlehl již zmíněnému Martinu Regnerovi. Bronz bral zaslouženě Milan Bednařík, který mě rozdrtil v zápase o třetím místo :)


Nejlepší ženy

Na turnaji byly také 3 zástupkyně ženského pohlaví. Všechny spolu poměřily síly ve vzájemných zápasech. A 2 výhry v nich vybojovala Eva Zámečníková, nejlepší žena v turnaji. Na druhém místě skončila Lucie Saláková a třetí Jana Bednaříková, která dokázala porazit v prvním zápase turnaje již zmíněného Mikuláše Pavla Kamíra :)


Janča i Milan Bednaříkovi oba pro svoji rodinu získali bronz :)


Žumpa král

Žumpa králem se stal Ladislav Mrázek, když v žumpičce vše vyhrál a skončil na 5. místě.


Díky všem, kdo jste dorazili, a na další squashovou nadílku se budu těšit na turnaji 3. prosince.

Petr

Petr
Petr Lundák - Organizátor turnaje

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody