Načítám…
Únor ve znamení náročného losu

Únor ve znamení náročného losu

Né vždycky padnou na začátku dobrá čísla, ale i tak se dá vyhrát! A od příštího měsíce se těšíme i na kategorii začátečníků a pokročilých.Přijdeš? Přijď!

Jako by se snažil amor říct tento měsíc, že páry na začátek budou jiné, než obvykle na Déčku bývají. A měl možná trochu pravdu. A navíc se ukázal 16tý hráč – vyloženě do počtu. 

Nekompromisní los na začátek rozdal karty a borci se i přesto hned od začátku snažili ze sebe vydat na kurtu jenom to nejlepší. Favorit turnaje začal z 15. místa tak narazil na svého největšího rivala hned v druhém kole. Souboj Honzy Nožky a Tomáše Diváka dopadl lépe pro druhého zmíněného.

 

Ve finále pak Tomáš porazil Jakuba Strasusse. A tak se umístil na prvním místě

 

Třetí místo patřilo Martinovi Kelišovi.

 

Poděkování tohoto měsíce si zaslouží určitě nováčci, kteří se objevili na kurtu v kategorii D vůbec poprvé.(Například já osobně - jen pro vysvětlenou: Doplňoval jsem 16tého hráče, neboť by nám pak nevycházel pavouk). Zároveň jde vidět, že kategorie D si drží i své věrně fanoušky. Někteří se vrátili na plochu turnaje dokonce po více než 4 letech. A věřím, že si tak turnaj užili naplno.

 

Děkuji všem co vydrželi do konce. Vyplatí se to. Proč? Na konci vždy losujeme tombolu o plnohodnotné ceny. Tentokrát jsme dostali ceny  od Mercuia laser game a Futurento. Děkujeme.

Přijď se přesvědčit na příští turnaj  o tom, že i ty máš možnost vyhrát skvělé ceny.


Dík moc všem za hezkou akci a doufám, že se uvidíme na dalším turnaji – tentokrát v sobotu 28/03/2020 na známém místě: Hamr Záběhlice.

Největší změnou je ale obnovení třech kategorii – začátečnici, pokročili a zachování kategorie D.

No a abyste se doopravdy měli na co těšit - od března bude spuštěna SOUTEŽ s velkým "S". To budete KOUKAT ;-) 

Více důvodů přijit na turnaj ve squashsi s VAŠÍ LIGOU už nemůžeme nabídnout. Tak se přihlaš!

Sledujte vypsaný termín a informace. Budeme se na Vás těšit. 


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody