Načítám…
Rekordní účast na předvánočním déčku! Kdo si odnesl raketu Tecnifibre? A kdo vyhrál?

Rekordní účast na předvánočním déčku! Kdo si odnesl raketu Tecnifibre? A kdo vyhrál?

Turnajová účast byla neskutečná! Již týden před začátkem bylo plno. Doufám, že tato morálka bude pokračovat a hráči se budou hlásit dřív a v plném počtu. Předávám štafetu Martinovi, buďte na něj hodní! :)

Omlouvám se za pozdní report. Měl jsem toho bohužel hodně :( 

Pojďmě si připomenout Vánoční atmosféru, kterou déčko mělo!


Na Vaše liga Déčko dorazilo více hráčů než na sobotní Béčko.

 V listopadu to byl ambiciózní plán. Ale ukázalo se, že jen malí lidé si dávají malé cíle. Bylo plno, 32 lidí! Beru to jako skvělé rozloučení a děkuji Vám. Turnaj odsejpal jak po másle a v 22.00 jsme už všichni odcházeli spokojeně domů. Dorazily také 3 ženy a Denisa Pelešková všem ukázala, jak se hraje squash.

Vánoční soutěž s Tecnifibrem

Společně s Tecnifibrem jsme se rozhodli hrát o testovací raketu Tecnifibre SB 125. Jaký byl systém soutěže a kdo byl ježíškem obdarován?


Za účast na listopadovém a prosincovém déčku získal každý účastník 1 los. Další losy bylo možné získat za umístění. Pokudhráč skončil na 1.-4. místě získal 2 extra losy, pokud skončil na 5.-9. místě získal jeden los navíc. Největším získaným počtem losů byly 4! Nakonec ale raketu vyhrál hráč, který ve slosování měl pouze jediný los!


Pavel Dytrych, nový majitel rakety Tecinfibre Suprem 125 SB. Ať Ti to střílí Pavle!

Na jaro společně s Tecnifibrem připravujeme další soutěž. V minulé reportáži jsem sliboval, že budete koukat. Tak koukejte!

Na příštím turnaji a v příští reportáži se zase dozvíte o trochu víc. :) 

Nelítostný los!

Hned v prvním kole se rozhodlo, kdo bude bojovat o medaile a kdo se bude muset spokojit se žumpičkou. Martin Bašta prohrál  a ze zdravotních důvodů odstoupil. Nicméně stačilo zavolat a do 30 minut dorazil Tonda Koukolík, takže si zahráli všichni 5 zápasů! :) Mezi nejvyrovnanější zápasy patřil souboj Tomáše Diváka s Michalem Jeníkem, který ovládl Tomáš a také zápas Martina Bakajsi s Tomášem Reinebrgrem, který také ovládl Tomáš.


Pojdmě se podívat na nejlepší!

Semifinále obsadili Pražané a Plzeňáci! Zástupce Vaše liga A týmu Tomáš Novák se popasoval s Michalem Krausem a v druhé části pavouka porazila Denisa Pelešková v krásné bitvě Martina Regnera. Ve finále si Tomáš Novák poradil i s Denisou a zaslouženě si odnesl zlato! V plzeňském souboji o bronz byl nakonec úspěšnější Martin Regner!


Na 9. místě se umístil Lukáš Vrba, který také dorazil z Plzně. A 17. místo patřilo Martinu Kelišovi. 

Gratulace putují k:

  1. Tomáš Novák A Denisa Pelešková (2.)
  2. Martin Regner A Hanka Makovická (29.)
  3. Michal Kraus A Sába Karafiátová (31.)

9. Místo Lukáš Vrba

17. místo Martin Keliš

Poděkování 

všem hráčům za účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás bude Martin na kurtech čekat v ČTVRTEK 16.1.2020 v 18.00. Registrace zde. Nebojte, taky dorazím! :) 

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody